Gouden Duivenschoenen 50 Tinten Midden Hiel Dans Kleding Schoenen Collectie veganistisch Verkrijgbaar Dames Balzaal Latin Tango Salsa Schommel Praktijk Theather Kunst Door Partijfeest S92307 Zwart Satijn veganistisch

B078JWS6TZ
Gouden Duivenschoenen 50 Tinten Midden Hiel Dans Kleding Schoenen Collectie (veganistisch Verkrijgbaar): Dames Balzaal, Latin, Tango, Salsa, Schommel, Praktijk, Theather Kunst Door Partijfeest S92307 Zwart Satijn (veganistisch)
  • schoenen
  • satijn
  • leren zool
  • <i>presented by very fine dance sport shoes, the google ranking #1 company in ballroom dance shoes.</i> <b>gepresenteerd door zeer fijne danssportschoenen, het google ranking # 1-bedrijf in ballroomdansschoenen.</b> <i>very light weight and flexible with suede outsole.</i> <b>zeer licht van gewicht en flexibel met suède buitenzool.</b> <i>100% hand made with high quality.</i> <b>100% handgemaakt met hoge kwaliteit.</b> <i>very light weight and flexible.</i> <b>zeer licht van gewicht en flexibel.</b> <i>for more color collections also check out 50 shades of dance dress shoes by party party.</i> <b>voor meer kleurencollecties bekijk je ook 50 tinten dansschoenen door een feestje.</b>
  • <i>cushioned insole for shock absorption and lasting comfort.</i> <b>zachte binnenzool voor schokabsorptie en duurzaam comfort.</b> <i>easy/quick release buckling (clip/hook)</i> <b>gemakkelijk / snel los te maken knik (clip / haak)</b>
  • <i>bunddle special $1.99: add sole stopper to turn dance shoes into reqular shoes.</i> <b>bundel speciale $ 1,99: voeg een enkele stop toe om dansschoenen in gewone schoenen te veranderen.</b> <i>add heel protector for dance pros.</i> <b>beschermer voor dansprofs toevoegen.</b> <i>discount apply at check out.</i> <b>korting van toepassing bij het uitchecken.</b>
  • <i>size 10 1/2 to 12 are custom order with 4-6 weeks of delivery time.</i> <b>maat 10 1/2 tot 12 zijn op maat gemaakt met 4-6 weken levertijd.</b> <i>all out of stock items can also be back order by request.</i> <b>alle artikelen die niet op voorraad zijn, kunnen ook op verzoek worden teruggebracht.</b> <i>feel free to call/text/write us for any concerns.</i> <b>voel je vrij om te bellen / sms'en / schrijven voor eventuele problemen.</b> <i>us customer service: 818.794.0988 mon-fri 9am-4pm (pacific time)</i> <b>ons klantenservice: 818.794.0988 ma-vr van 9 am-4 pm (pacific time)</b>
Gouden Duivenschoenen 50 Tinten Midden Hiel Dans Kleding Schoenen Collectie (veganistisch Verkrijgbaar): Dames Balzaal, Latin, Tango, Salsa, Schommel, Praktijk, Theather Kunst Door Partijfeest S92307 Zwart Satijn (veganistisch) Gouden Duivenschoenen 50 Tinten Midden Hiel Dans Kleding Schoenen Collectie (veganistisch Verkrijgbaar): Dames Balzaal, Latin, Tango, Salsa, Schommel, Praktijk, Theather Kunst Door Partijfeest S92307 Zwart Satijn (veganistisch) Gouden Duivenschoenen 50 Tinten Midden Hiel Dans Kleding Schoenen Collectie (veganistisch Verkrijgbaar): Dames Balzaal, Latin, Tango, Salsa, Schommel, Praktijk, Theather Kunst Door Partijfeest S92307 Zwart Satijn (veganistisch) Gouden Duivenschoenen 50 Tinten Midden Hiel Dans Kleding Schoenen Collectie (veganistisch Verkrijgbaar): Dames Balzaal, Latin, Tango, Salsa, Schommel, Praktijk, Theather Kunst Door Partijfeest S92307 Zwart Satijn (veganistisch) Gouden Duivenschoenen 50 Tinten Midden Hiel Dans Kleding Schoenen Collectie (veganistisch Verkrijgbaar): Dames Balzaal, Latin, Tango, Salsa, Schommel, Praktijk, Theather Kunst Door Partijfeest S92307 Zwart Satijn (veganistisch)
  • Meer dan 200 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen
  • Gratis verzending vanaf € 90 naar BE en NL
+32 (0)51 26 98 88
Winkeltas 0 artikelen €0.00
Er zijn nu geen winkels geopend Bekijk openingstijden

Inbreuk op auteursrecht is aan de orde van de dag. En dan zijn er logischerwijs twee opties. Je wilt iemand aanspreken omdat diegene inbreuk pleegt of je hebt iemands auteursrecht geschonden.

Naar een advocaat stappen om de zaak voor te leggen aan de rechter is duur. Daarom starten deze procedures eigenlijk altijd met een juridische brief. Als reactie op de brief die je hebt ontvangen als je wordt beschuldigd en als eis om schadevergoeding te eisen als iemand inbreuk op jouw auteursrechten heeft gepleegd.

Als je mooie foto’s hebt gemaakt voor je website, portfolio of een klant, dan wil je niet dat anderen die gebruiken zonder toestemming of vergoeding. Datzelfde geldt natuurlijk als je muziek hebt gecomponeerd, een film hebt gemaakt of een boek hebt geschreven. Wat het ook is, je komt hier omdat er inbreuk is gemaakt op jouw auteursrecht en je iemand daarop wilt aanspreken. Het liefst ontvang je ook een vergoeding voor het gebruik. Meer dan logisch.

Daarom kunnen onze juristen of advocaten een brief voor je versturen naar degene die inbreuk op auteursrecht heeft gepleegd. In deze brief leggen we kort uit waarop inbreuk is gepleegd en welke vergoeding wordt gevraagd. Deze brief is de basis en zorgt er bijna altijd voor dat de tegenpartij een vergoeding betaalt voordat je naar de rechter moet.

inbreuk op auteursrecht

Ontvang een gratis analyse hoe je er tegen kunt optreden

Als je een brief hebt ontvangen waarin staat dat je auteursrechten hebt geschonden, dan is dat vervelend. Maar er is geen man over boord. Vaak worden hoge bedragen geëist en wordt een korte termijn gesteld waarbinnen je moet betalen voordat een rechtszaak dreigt. Als je een brief hebt ontvangen vanwege inbreuk op auteursrecht sturen wij er een voor je terug om aan te sturen op een schikking.

Een schikking is vaak een veel lager bedrag dan jouw tegenpartij nu van je wil hebben en dat scheelt bij foto’s bijvoorbeeld al snel honderden euro’s.

Merknaam registreren Auteursrecht Handelsnaam Merkenrecht Patent Merkbewaking Damestrui Met Dubbele Knoop Korte Klassieke Vacht Winter Regen Snowboots Beige
Merkregistratie Modelrecht Vacature intellectueel eigendom

BAS Netwerk Uitzendbureau

Een regionaal bureau met een grote dienstverlening

Nieuwste VACATURES

Siloreiniger

Bekijk alle vacatures

SCHRIJF JE NU IN BIJ BAS-NETWERK

Uitzenden

Werving Selectie

Advies

Payrolling

Loopbaan begeleiding

Outplacement

U bent werkgever?

U bent werkgever? Dan hebben wij de juiste mensen voor u. Met een gevarieerd bestand van flexwerkers kunnen wij u aan de juiste werknemer helpen. Wij kennen de arbeidsmarkt en springen tijdig in op de nieuwste ontwikkelingen. Onze prioriteit ligt bij het tot stand brengen van een waardevolle samenwerking; tussen u als opdrachtgever en onze kandidaat, maar ook tussen u en BAS-Netwerk.

Wij gaan graag voor u aan het werk .

Met een enthousiast team dat niet bang is om de handen uit de mouwen te steken, gaan wij graag aan het werk om uw wensen op arbeidsgebied in te vullen.

Wij vinden de geschikte kandidaat voor u .

Wij beschikken over een gevarieerd bestand van flexwerkers en kennen alle wegen om nieuwe kandidaten te vinden.

Wij nemen het papierwerk voor u uit handen .

Wij zoeken voortdurend naar inventieve oplossingen om het papierwerk zo eenvoudig mogelijk te houden. Voor u, voor onze kandidaten en voor onszelf.

Onze dienstverlening is flexibel in alle opzichten

BAS-Netwerk past zich aan de wens van de opdrachtgever aan

Als uitzendbureau is BAS-Netwerk gespecialiseerd in alle vormen van flexibele arbeid. Of het nu om uitzenden, detacheren of payrolling gaat, of om een op maat gesneden dienstverlening, wij bieden een passende oplossing voor uw personeelsvraagstuk.

Onze kracht is dat we betrokken zijn en écht naar u luisteren. Alles is bespreekbaar bij ons en we leren graag van uw feedback. Alleen dan is het mogelijk om een waardevolle samenwerking aan te gaan. Met die insteek gaan we voor elke opdrachtgever te werk en kunnen we onze dienstverlening aanpassen aan wat u als opdrachtgever wilt.

Onze eerste windmolen heet ‘De Coöperwiek’. Hij is op 1 september 2015 stroom gaan leveren. De windmolen is met behulp van REScoopNL tot stand gekomen en daardoor een samenwerkingsproject van drie burgercoöperaties: Meerwind , Alfani A35 Jorrdyn Puntige Enkelband Dorsay Hakken Staal / Zwart
en Zuidenwind. Zuidenwind is voor de helft eigenaar, de twee andere coöperaties zijn beiden voor een kwart eigenaar van deze windmolen.

Onze windmolen

De windmolen heeft een masthoogte van 98 meter, de tiphoogte met rechtopstaande wiek bedraagt 144 meter. De firma Enercon bouwde de turbine. Deze molen past goed in het Windpark Neer. Het maximale vermogen van de windmolen bedraagt 2,5 Megawatt (MW). Dat levert de molen bij krachtige wind. Hij levert stroom naar gelang het waait, maar naar schatting per jaar ca. 4,5 miljoen kWh (90% kans). Dat is genoeg voor ongeveer 1.200 huishoudens.

De gemiddelde windsnelheid op ashoogte (98 meter) is zo’n 6 meter/seconde. De Coöperwiek heeft een iets grotere rotor dan de andere vier windmolens (92 meter i.p.v. 82 meter), waardoor er genoeg stroom wordt opgewekt om een rendabel project te hebben.

De Coöperwiek – onze windturbine – is eigendom van uitsluitend burgers. De coöperatie Zuidenwind bezit 50% van de aandelen en twee andere coöperaties De Windvogel en Meerwind elk 25%. De beide andere coöperaties hielpen Zuidenwind bij de bouw en financiering van de turbine.

Vier molens in het windpark zijn niet van de burgers

De windmolen is de vijfde in het windpark Neer. Eigenlijk is het de derde molen, want hij staat precies in het midden in een rij van vijf windmolens. Het windpark ligt langs de fietsknooppuntenroute, tussen nummer 19 en 23.Langs dit fietspad, vlak bij molen 4, is een vrij toegankelijke picknickplaats ingericht met een informatiepaneel over windenergie en windpark Neer. Ook vindt u hier een elektronische display met de actuele energieopbrengst en de totale energieproductie die is gerealiseerd door de vier molens van het windpark Neer. Het windpark is door de ontwikkelaars verkocht aan de Japanse firma Eurus. De winsten van de vier molens in het park gaan nu naar deze eigenaren in Japan,

Duurzame sociale innovatie

Met de opbrengsten van de Coöperwiek stimuleert Zuidenwind duurzame en sociale projecten voor de omgeving. Dat is anders dan bij gangbare windparken van projectontwikkelaars. Alle leden van Zuidenwind beslissen gezamenlijk welke projecten hiervoor in aanmerking komen. We hebben ervoor gekozen om de omwonenden met organisatie, netwerk en financieel te helpen om glasvezel internet aan te leggen, waardoor de bewoners en bedrijven in de omgeving van de Coöperwiek zijn aangesloten op snelwerkend internet. Is dat niet sociaal en duurzaam?

Over AVG

Producten voor thuisgebruik

Voor klanten

Partners en bedrijven

Contact met AVG

Nederlands
Meld u aan bij AVG MyAccount

Mbt Vrouwen Kiburi 6s Wandelschoen Witte Slang
| Cookies | Alle handelsmerken van derden zijn 2018 AVG Technologies. Alle rechten voorbehouden.